Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeszárnyakat tisztítás után beletesszük egy sütőedénybe ,megsózzuk, rálocsoljuk az olajat és alaposan összeforgatjuk.
Fedővel ,vagy fóliával lefedjük, és kb. 35 percig sütjük. Közben a mézet elkeverjük a citromlével a zúzott fokhagymával. Addig keverjük ,míg a méz felolvad.35 perc után levesszük a tetőt, a mézes keveréket ráöntjük ,alaposan összekeverjük, a hússal. Visszatéve a sütőbe készre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A szárnyakat félbevágva jobban átjárják a hozzávalók. Ha szeretjük kissé savanykásabban ,tehetünk bele több citromlevet.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibicimama
2013.01.13 14:15
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citrom leve, csirkeszárnyakat tisztítás, mézet elkeverjük, zúzott fokhagymával, mézes keveréket, sütőbe készre, szárnyakat félbevágva, csirkeszárnyakat, összeforgatjuk, savanykásabban, összekeverjük, fokhagymával, csirkeszárny, csirkeszárny, beletesszük, sütőedénybe, rálocsoljuk, citromlevet, citromlével, Visszatéve, szárnyakat, félbevágva, hozzávalók, elkeverjük, szeretjük, fokhagyma, megsózzuk, tisztítás, levesszük, keveréket, fóliával, lefedjük, alaposan, csirkeszárny vége nélkül, gerezd fokhagyma, egy citrom leve, kanál olaj,
|
|
|
|
|